Sajauciet pudiņu un trešdaļu piena (165 ml) ar putojamo slotiņu, līdz pudiņa pulveris izšķīst.
Ielejiet atlikušo pienu (335 ml) katliņā un karsējiet uz vidējas uguns, līdz tas uzvārās. Lēnām, nepārtraukti maisot, ielejiet piena un pudiņa maisījumu. Karsējiet vēl vienu minūti, līdz pudiņš sabiezē, pēc tam noņemiet no uguns.
Kamēr pudiņš vēl ir silts, sadaliet to krūzēs, glāzēs vai burciņās. Ļaujiet tam atdzist.
Ievietojiet krēmsieru un pūdercukuru bļodā. Saputojiet ar elektrisko mikseri, līdz iegūst viendabīgu masu. Turpiniet lēnām kult, pakāpeniski pievienojot saldo krējumu. Jums vajadzētu iegūt biezu krēmu ar viendabīgu konsistenci. Iemaisiet citrona sulu.
Ievietojiet krēmu konditorejas maisiņā ar zvaigžņveidīgu uzgali un uzspiediet to uz pudiņa virsmas.
Dekorē ar svaigām ogām un rīvētu šokolādi.
Uzglabāt ledusskapī līdz pasniegšanai.
Receptes autore un fotogrāfe Asta Černe www.sauletavirtuve.lt
Līdzīgas receptes
Deserti
Deserti
Deserti