Sakuļ olas ar cukuru un sāli, iesijā miltus, pievieno panniņas, izkausētu sviestu, kārtīgi samaisa līdz viendabīgai masai. Tad pa daļām pievieno pienu - ielej tik daudz, lai mīkla būtu pietiekami šķidra. Pannā uzkarsē pus ēdamkaroti eļļas un apcep pirmo pankūku - katru pusi 1-1,5 minūtes. Ja mīkla ir pārāk šķidra, pievieno vēl vienu ēdamkaroti miltu.
Biezpienu sajauc ar maskarpones sieru, pūdercukurs un Dr. Oetker vanilīna cukuru ar vaniļas ekstraktu. Katrā pankūkā ietin 1-2 ēdamkarotes pildījuma. Pankūkas 3-4 min. apcep sakarsētā sviestā, uz pannas. Kad pankūkas izceptas, pievienojiet ievārījumu, pārkaisiet tās ar pūdercukuru un dekorējiet ar svaigām ogām.
Lai labi garšo!
Līdzīgas receptes
Citas
Citas
Citas
Citas
Citas
Citas
Citas
Gatavošanas laiks:40 7 vienības