Flag

„Cakepops“

20 - 25 gabals
Vienkārši
45
Mīksti un garšīgi "Cakepops" - pagatavojiet un izmēģiniet!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Pagatavošana
1 iepakojumosDr. Oetker krēms tortei ar vaniļas aromātu
300 mlauksta piena (vaniļas krēma pagatavošanai)
400 gkakao (smalkmaizīšu vai cepumu)
50 gtumšās šokolādes
1 iepakojumosDr. Oetker Baltās šokolādes garšas glazūra
1 iepakojumosDr. Oetker Rozā cukura glazūra
1 iepakojumosDr. Oetker zilā cukura glazūra
Dr. Oetker cukura dekori
Papīra kokteiļu salmiņi

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker krēms tortei ar vaniļas aromātu
Picture - Dr. Oetker Baltās šokolādes garšas glazūra
Picture - Dr. Oetker zilā cukura glazūra
1

Pagatavojiet DR. OETKER vaniļas krēmu, kā norādīts uz iepakojuma, bet bez sviesta.

2

Sasmalciniet smalkmaizītes vai cepumus, sajauciet ar krēmu un, no iegūtās masas, veidojiet bumbiņas ar diametru aptuveni 2,5 līdz 3 cm.

3

Izkausējiet šokolādi. Salmiņa galu iemērciet šokolādē, pēc tam ieduriet to bumbiņā un tādā veidā salmiņu ieduriet katrā bumbiņā. Ievietojiet bumbiņas ledusskapī uz 35-45 minūtēm.

4

Bļodā lej karstu ūdeni, ievietojiet glazūras paciņas un atstājiet, līdz glazūra kļūst silta un izkūst. Ar roku pārbaudiet vai visa glazūra ir izkususi.

5

Pārklājiet bumbiņas ar glazūru un iemērciet cukura dekoros.