Flag

Cepumi Saldās olas

30 - 40 vienības
Vienkārši
30
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Mīklai
200 gmiltu
100 gmandeļu miltu
50 gpūdercukura
150 gsviesta
1 gDr. Oetker vanilīna cukura (16 g)
10 pilieniDr Oetker mandeļu aromāta
1olas dzeltenums
1 šķipsniņasāls
Dekorēšanai
1 iepakojumosDr.Oetker cukura glazūra zila
1 iepakojumosDr. Oetker Rozā cukura glazūra
1 iepakojumosDr.Oetker cukura glazūra balta
1 iepakojumosDr. Oetker Sudraba graudi
1 iepakojumosDr.Oetker rotājumi tortēm zelta pērlītes
1 iepakojumosDr.Oetker rotājumi tortēm krāsainās pērlītes

Skatīt produktus

1

Mīklas sagatavošana

Miltus, mandeļu miltus, pūdercukuru, sviestu, vaniļas cukuru, aromātu, olas dzeltenumu un sāli liek traukā un maisa līdz masa iegūst vienmērīgu konsistenci. Ja mīkla ir pārāk sausa, pievienojiet ēdamkaroti auksta ūdens. ietiniet mīklu pārtikas plēvē un ievietojiet ledusskapī apmēram uz 40 minūtēm. Tad izņemiet to no ledusskapja un novietojiet uz miltu apkaisītas virsmas. Sagrieziet to apmēram 0,5 cm biezās šķēlēs un izgrieziet cepumu formu izmantojot ovālas formas veidnes vai ovālu šablonu un nazi.

2

Cepšana

Cepumus novieto uz cepam pannas un cep cepeškrāsnī.  Gāzes krāsns: 180 ° C; Elektriskā cepeškrāsns: 180 ° C
Papildu informācija:  gāzes krāsni iepriekš neizsildiet. Sildiet elektrisko cepeškrāsni pirms cepšanas. Cepšanas laiks: 10-15 minūtes.

3

Dekorēšanai

Kad cepumi pilnīgi atdzisuši, sagatavojiet dekorus. Dr.Oetker cukura glazūru liek siltā ūdens vannā, iepakojumam nogriež vienu stūrīti un klāj uz cepumiem. Gatavos Dr.Oetker cukura rotājumus tortēm ber uz cepumiem vai viedo zīmējumu kamēr glazūra ir mīksta. Ja glazūra  jau ir sacietējusi, pērles var piestiprināt ar atlikušo deserta glazūru vai paturot tās siltā ūdens vannā. Lai labi garšo!