
Bļodā sajauciet miltus, kakao, cepamo sodu un sāli.
Citā bļodā sakuļ olas, eļļu un cukuru.
Pievieno biešu biezeni, paniņas, vaniļas ekstraktu, etiķi un pārtikas krāsvielu.
Visbeidzot, iemaisiet sausās sastāvdaļas.
16 cm diametra kūkas formas apakšu izklājiet ar cepampapīru. Ielejiet ceturto daļu mīklas un cepiet 175 °C temperatūrā 12–15 minūtes vai līdz brīdim, kad koka irbulītis, iedurts kūkā, iznāk tīrs.
No atlikušās mīklas cepiet vēl trīs biskvītus. Atdzesējiet tos.
Krēmam izkausējiet balto šokolādi, sajauciet to ar krējumu un sakuliet ar krēmsieru.
Smērējiet krējumu pār biskvītiem, uzsmērējiet to uz kūkas malām un augšpuses un dekorējiet ar krējumu un ogām (svaigām vai saldētām).
Līdzīgas receptes

Kēksi

Kēksi