Flag

Vaniļas čia sēklu pudiņš

4 porcijas
Vienkārši
30
Iespaidīga un garda recepte!!!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
300 mlbieza, trekna kokosriekstu piena (17-18%)
150 mlparastā vai augu piena
35 gčia (spāņu salvijas) sēklas
1 tējkarotevaniļas pasta
1 tējkarotekļavu sīrups
1 šķipsniņasāls
1 saujaLiela sauja svaigu vai saldētu un atkausētu aveņu
1 saujaLiela sauja svaigu vai saldētu un atkausētu melleņu
1 saujaSauju mandeļa riekstu
1 saujaSauja indijas riekstu

Skatīt produktus

1

1.

Burciņā sajauc abu veidu pienu, sāli, vaniļas pastu un kļavu sīrupu. Pievienojiet čia sēklas, labi samaisiet un atstājiet pudiņu 5-10 minūtes.

2

2.

Vēlreiz labi samaisiet, sakratiet noslēgto burku un ievietojiet ledusskapī uz nakti vai vismaz 8 stundas.

3

3.

Ja gribas šķidrāku pudiņa konsistenci, pirms ēšanas var pievienot nedaudz vairāk piena, ja biezāks - pievienot šķipsniņu čia sēklu.

4

4.

Avenes un mellenes atsevišķi samaļ elektriskajā blenderī (dažas ogas atstāj pudiņa dekorēšanai).

5

5.

Sadaliet pudiņu 3 daļās. Vienu pudiņa daļu sajauc ar sablenderētām avenēm, otru ar mellenēm, bet trešo atstāj nesajauktu.

6

6.

Sasmalciniet mandeles un Indijas riekstus un apcepieto tos uz pannas.

7

7.

Ielieciet pudiņu servēšanas traukā vai krūzē, pievienojiet ogas un grauzdētus riekstus.