Flag

Trīskrāsu želeja

1 porcija
Vienkārši
60
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Jūs želeju sagriezīsit skaistāk, ja iemērcēsiet nazi aukstā ūdenī.
Padomi un triki
Jūs želeju no veidnes noņemsiet vieglāk, iepriekš ieklājot pārtikas plēvi.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
1 iepakojumosDr. Oetker želeja ar ērkšķogu garšu
1 iepakojumosDr. Oetker Banānu garšas želeja
1 iepakojumosDr. Oetker želeja zemeņu garšu
10 gDr. Oetker želatīna
3 ēdamkaroteūdens
40 gcukura
150 mlpiena
120 mlkrējuma (ar tauku saturu vismaz 35%)
3 - 4 ēdamkaroteiecienītā sīrupa (pēc izvēles)

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker želatīna
1

Pagatavošana

Pagatavojiet ērkšķogu, banānu un zemeņu želeju, kā norādīts uz iepakojuma, ievietojiet trīs dažādos traukos un atdzesējiet ledusskapī.
Samaisiet želatīnu ar 3 ēdamkarotēm ūdens. Nelielā katliņā uz lēnas uguns karsē pienu un cukuru līdz vārīšanās temperatūrai. Noņemiet katlu no plīts un pievienojiet tam izšķīdināto želatīnu. Tad pievieno saldo krējumu. Lai ātrāk atdzesētu, trauku to iespējams iegremdēt aukstā ūdenī ar ledu.

2

Pagatavoto krāsaino želeju trauku apakšas uz neilgu laiku iegremdē karstā ūdenī, lai vieglāk varētu izņemt želeju no trauciņiem. Ar nazi sasmalciniet visas trīs želejas krāsas un ievietojiet gabaliņus veidnē deserta pagatavošanai. Pēc tam virsū uzklāj atdzesētu balto želeju. Ievietojiet trauku ledusskapī, lai atdzesētu desertu.

3

Izņemot desertu no trauka, ar nazi nogrieziet malas, lai atdalītu malas un apakšu, dažas sekundes iemērciet nazi karstā ūdenī. Pārklājiet trauku un visu apgrieziet otrādi, lai deserts varētu „krist“ traukā. dekorējiett desertu ar sīrupu un baudiet.

Padomi un triki

  • Jūs želeju sagriezīsit skaistāk, ja iemērcēsiet nazi aukstā ūdenī.
  • Jūs želeju no veidnes noņemsiet vieglāk, iepriekš ieklājot pārtikas plēvi.