Flag

Rauga mīklas maize ar sauso raugu

1 porcija
Vidēji sarežģīti
100
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot konditorejas izstrādājumus>.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Vieglākai cepšanai varat izmantot arī sākuma mīklu, sajaucot kopā svaigu raugu, pienu, cukuru un nedaudz miltu.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Rauga mīkla vajadzēs
1olas (m izm.)
200 mlpiena (ar tauku saturu 3,5%)
1 iepakojumossausais raugs (7 g)
500 gmiltu
80 gcukura
80 gsviesta (izkausēts)
1 šķipsniņasāls

Skatīt produktus

Trauki un rīki

Bļoda, panna, trauku dvielis, ar cepamo papīru izklāta cepešpanna, mīklas birste

1

Pagatavošana

Lai pagatavotu mīklu, olu dzeltenumu atdaliet no olu baltuma. Sildiet pienu pannā līdz remdenai temperatūrai. Sajauc kopā raugu ar miltiem, pienu, cukuru, olu dzeltenumu, sviestu un sāli līdz mīkla kļūst elastīga, līdz virsma ir gluda un vairs nav lipīga. Ielieciet mīklu tīrā bļodā, pārklājiet ar trauku dvieli un ļaujiet apmēram stundu pacelties apm. 30-35 ° C, līdz tās izmērs ir dubultojies.

2

Vēlreiz mīciet mīklu un formējiet apaļā klaipā. Uzkarsē cepeškrāsni (augšējai un apakšējais režīms: 180 ° C, ar ventilatora palīdzību: 155 ° C). Novietojiet maizi uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un ar nazi to apzīmējiet ar apm. 5 mm dziļu krustiņu. Sakuļ olu baltumu, apsmērē klaipiņu un cep apm. 30 minūtes.

Padomi un triki

  • Vieglākai cepšanai varat izmantot arī sākuma mīklu, sajaucot kopā svaigu raugu, pienu, cukuru un nedaudz miltu.