Mīklai bļodā ber miltus, liek sviesta gabaliņus, pievieno sāli, ieliek dzeltenumu, pievieno pūdercukuru un vaniļu. Visu samaisa un ar pirkstiem sasmalcina drumslās. Mīklas drupatas liek ar cepamo papīru izklātā formā (30x25 cm) un ar karoti izlīdzina un piespiež.
Drupaču maisījumam bļodā ber miltus, cukuru, sāli un kanēli un visu samaisa. Šim maisījumam pievieno sviesta gabaliņus un ar pirkstiem visu saberž kopā līdz drupaču konsistencei. Tad pievieno ūdeni un samaisa.
Ievārījumu vienmērīgi izklāj uz mīklas kārtas cepam formā, pievieno ogas.
Sasmalcina un izbārsta drupaču masu.
Cep 180-200 °C iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 50 minūtes.
Pievienojiet krūzei 2 paciņas "Dr. Oetker" ķīseli, pārlejiet verdošu ūdeni un samaisiet.
Līdzīgas receptes
Kūkas
Kūkas
Kūkas