Flag

“Dr. Oetker” Šokolādes kūka

10 porcijas
Vidēji sarežģīti
90
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot kūkas
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
5olas
1 šķipsniņasāls
150 gtumšās šokolādes
175 gmīksta sviesta
175 gcukura
1 tējkaroteDr. Oetker vanilīna cukurs
100 gmiltu
100 gmandeļu miltu
1,5 tējkaroteDr. Oetker cepšanas pulveris
Pildījumam un dekorēšanai Jums vajadzēs
150 gtumšās šokolādes
50 gsviesta
120 mlsaldā krējuma (35%)
2 ēdamkarotecukura
3 - 5vīģes (mazgātas)
1 tējkaroteDr. Oetker Saldā krējuma biezinātājs
50 gpūdercukura
Dr. Oetker gatavie rotājumi

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker vanilīna cukurs
Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris
Picture - Dr. Oetker Saldā krējuma biezinātājs
1

Olas sakuļ ar sāli līdz stingrām putām. Mīklai paredzētajā traukā, izkausē šokolādi karsta ūdens peldē. Bļodā sajauc sviestu ar cukuru un “Dr.Oetker” vanilīna cukuru, līdz masa viendabīga. Pa vienai iemaisa sakultās olas un maisa, līdz viendabīgai masai. Tad pievienojiet masu šokolādei, iesijājiet miltus un mandeļu miltus, “Dr.Oetker” cepšanas pulveri. Maisa līdz masa kļūst viendabīga. Mīklu sadala uz pusēm, pusi mīklas klāj cepešpannā, kas izklāta ar papīru apmēram 20 cm diametrā, un cep 25 minūtes. 180 ° C krāsnī. Cepiet tāpat arī atlikušo otru mīklas daļu. Atdzesē abas izceptās kārtas.

2

Pildījuma pagatavošanai, šokolādi, sviestu, 4 ēdamkarotes saldā krējuma liek metāla bļodā un, maisot, karsējiet virs trauka ar karstu ūdeni, līdz masa kļūst krēmveidīga.
Atstāj atdzist. Saputojiet atlikušo saldo krējumu ar “Dr.Oetker” saldā krējuma biezinātāju un pūdercukuru.

3

Uz kūkas apakšējā slāņa klājiet pusi no pildījuma šokolādes masas, uz tās klājiet putukrējumu, pēc tam lieciet mīklas augšējo slāni. Pārklājiet to ar atlikušo šokolādes masu, izrotājiet ar vīģēm un “Dr.Oetker” gatavajiem rotājumiem.