Dr. Oetker tīmekļa vietnē izmantojamās sīkdatnes

Lai uzlabotu savas tīmekļa vietnes darbību, lai mēs un mūsu partneri varētu saprast, kā Jūs izmantojat mūsu tīmekļa vietni, mūsu tīmekļa vietne Jūsu ierīcēs saglabā sīkdatnes (angļu val. cookies). Šīs tīmekļa vietnes turpmākā izmantošana (atzīmējot logu, pārlūkojot vai pavirzot logu) vai sīkdatņu banera atinstalēšana ir uzskatāma par Jūsu piekrišanu instalēt un izmantot sīkdatnes. Vairāk informācijas par sīkdatnēm un to atinstalēšanu atradīsiet mūsu paziņojumā par privātumu.

Biskvīta kūka ar želeju un saldā krējuma krēmu

6 - 8 porcijas

nepieciešams mazliet patrenēties 90 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

receptei Biskvīta kūka ar želeju un saldā krējuma krēmu

Mīklai vajadzēs:

4 olas
1 šķipsniņa sāls
150 g cukura
160 g miltu
0,5 tējkarote Dr. Oetker cepamā pulveris
1 iepakojumos Dr. Oetker Banānu garšas želeja

Krēmam vajadzēs:

1 iepakojumos Dr.Oetker „Cremilla"
100 ml piena
100 ml saldā krējuma
2 - 3 ēdamkarote cukura
1 nedaudzas mellenes (mazgātas)
1 ēdamkarote mandeļu skaidiņas

Pagatavošana

Pagatavošana

1

Sakuļ olas ar sāli un cukuru līdz stingrām putām. Iesijājiet miltus un cepamo pulveri un labi samaisiet. Ielejiet ceturto daļu mīklas 17 cm diametra cepam traukā, kas izklāts ar cepamo papīru. Cep cepeškrāsnī 180 ° C apmēram 10-12 minūtes. Šādā veidā cep vēl trīs biskvīta kārtas.

2

Pagatavojiet želeju, kā norādīts uz iepakojuma. Sadurstiet biskvīta slāņus ar koka iesmu, pārlej tos ar želeju un atstājiet nostāvēties ledusskapī.

3

Krēmam - saputojiet „Dr.Oetker Cremilla“ paciņas saturu ar pienu un saldo krējumu līdz stingrām putām. 

4

Uz katras biskvīta kārtas lieciet 2-3 ēdamkarotes krēma un vienmērīgi sadaliet to (jūs varat pievienot pāris mellenes). Kārtojiet slāņus vienu virs otra un viegli piespiediet, atlikušo krēmu uzklājiet uz kūkas malām. Tad izrotājiet to ar mellenēm un mandelēm.