Dr. Oetker tīmekļa vietnē izmantojamās sīkdatnes

Lai uzlabotu savas tīmekļa vietnes darbību, lai mēs un mūsu partneri varētu saprast, kā Jūs izmantojat mūsu tīmekļa vietni, mūsu tīmekļa vietne Jūsu ierīcēs saglabā sīkdatnes (angļu val. cookies). Šīs tīmekļa vietnes turpmākā izmantošana (atzīmējot logu, pārlūkojot vai pavirzot logu) vai sīkdatņu banera atinstalēšana ir uzskatāma par Jūsu piekrišanu instalēt un izmantot sīkdatnes. Vairāk informācijas par sīkdatnēm un to atinstalēšanu atradīsiet mūsu paziņojumā par privātumu.

Saldo piparu un bazilika mērce picai

Garšojiet picas ar gardēžu mērci!

1 - 2 litru (l)

nepieciešams mazliet patrenēties 60 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

receptei Saldo piparu un bazilika mērce picai

Jums vajadzēs:

1.5 sarkanie saldie pipari (mazgāti)
2 - 3 ēdamkarote eļļas (cepšanai)
1 - 2 sīpoli (mizoti)
4 ķiploku daiviņas
150 - 180 ml dārzeņu buljona
1 šķipsniņa sāls
1 - 2 tējkarote brūnā cukura
1 čilli pipars
1 sauju bazilika lapu
1 - 2 ēdamkarote olīveļļas

Piemērots picām:

Ristorante Pollo
Ristorante Mozzarella
Ristorante Speciale
Ristorante Prosciutto

Pagatavošana

Pagatavošana

1

Pagatavošana

Papriku liek uz cepešpannas un liek cepeškrāsnī 200 °C. Cep apmēram 30–40 minūtes, līdz „āda“ sāk lobīties. Tad ņem ārā no krāsns un ļauj tai atdzist. Iztīra čilli iekšpusi no sēklām un  sasmalciniet tā mīkstumu.

2

Pannā uzkarsē eļļu un uz vidējas uguns sautē sasmalcinātus sīpolu. Kad tie sāk brūnēt, pievienojiet smalki sagrieztu ķiploku un sautējiet vēl vienu minūti. Tad pannā pievieno paprikas mīkstumu. 

3

Pēc dažām minūtēm pievieno buljonu un sautē uz lēnas uguns 5 līdz 8 minūtes.

4

Tad pievienojiet sāli, cukuru, sasmalcinātu čilli bez sēklām, bazilika lapas, kad gatavs, pievienojiet olīveļļu un maisiet līdz viendabīgai masai. Nogaršojiet ar iecienītāko picu!