Flag

Mandeļu cepumi

15 - 18 gabals
Vienkārši
60
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Šo cepumu pagatavošanai var izmantot dažādu riekstu miltus. Ja vēlaties, lai cepumi būtu balti, izvēlieties mizotus riekstus.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
2olu baltumi
1 šķipsniņasāls
100 gcukura
140 gžāvētu dzērveņu
250 gmandeļu miltu
1 saujuriekstu - pekanrieksti vai mandeles
1 iepakojumosDr.Oetker Klasikā baltā cukura glazūra
1 iepakojumosDr. Oetker Glazūra pārtikas garnēšanai

Skatīt produktus

Picture - Dr.Oetker Klasikā baltā cukura glazūra
1

Pagatavošana

Sakuļ olu baltumus ar sāli un cukuru, līdz stingrām putām. Smalki sasmalciniet dzērvenes un samaisiet bļodā ar mandeļu miltiem, pēc tam pievienojiet sakulto olbaltumu.

2

Rokas mērcējot aukstā ūdenī, veidojiet valrieksta lieluma bumbiņas un novietojiet tās uz cepam pannas. Katras bumbiņas vidū iespiediet dzērveni vai mandeli.

3

Cepiet, iepriekš uzkarsētā krāsnī, 140-150 ° C 25-30 minūtes. Atstājiet cepumus atdzist un sastingt, pēc tam noņemiet no cepam papīra.

4

Iegremdējiet Dr.Oetker klasikā baltā cukura glazūras iepakojumu karstā ūdenī, pēc tam nogrieziet stūrīti un ielejiet nelielā traukā. Mērcē cepumu bumbiņu galotnes glazūrā, virspusē izrotājiet ar riekstiem vai sarkano Dr.Oetker Glazūra pārtikas garnēšanai, izmantojot pievienotos uzgaļus,pirms tam paturot glazūras iepakojumu karstā ūdenī.

Padomi un triki

  • Šo cepumu pagatavošanai var izmantot dažādu riekstu miltus. Ja vēlaties, lai cepumi būtu balti, izvēlieties mizotus riekstus.