Dr. Oetker tīmekļa vietnē izmantojamās sīkdatnes

Lai uzlabotu savas tīmekļa vietnes darbību, lai mēs un mūsu partneri varētu saprast, kā Jūs izmantojat mūsu tīmekļa vietni, mūsu tīmekļa vietne Jūsu ierīcēs saglabā sīkdatnes (angļu val. cookies). Šīs tīmekļa vietnes turpmākā izmantošana (atzīmējot logu, pārlūkojot vai pavirzot logu) vai sīkdatņu banera atinstalēšana ir uzskatāma par Jūsu piekrišanu instalēt un izmantot sīkdatnes. Vairāk informācijas par sīkdatnēm un to atinstalēšanu atradīsiet mūsu paziņojumā par privātumu.

Mandeļu cepumi

15 - 18 gabals

izdodas viegli 60 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

receptei Mandeļu cepumi

Jums vajadzēs:

2 olu baltumi
1 šķipsniņa sāls
100 g cukura
140 g žāvētu dzērveņu
250 g mandeļu miltu
1 sauju riekstu - pekanrieksti vai mandeles
1 iepakojumos Dr.Oetker Klasikā baltā cukura glazūra
1 iepakojumos Dr. Oetker Glazūra pārtikas garnēšanai

Pagatavošana

Pagatavošana

1

Pagatavošana

Sakuļ olu baltumus ar sāli un cukuru, līdz stingrām putām. Smalki sasmalciniet dzērvenes un samaisiet bļodā ar mandeļu miltiem, pēc tam pievienojiet sakulto olbaltumu.

2

Rokas mērcējot aukstā ūdenī, veidojiet valrieksta lieluma bumbiņas un novietojiet tās uz cepam pannas. Katras bumbiņas vidū iespiediet dzērveni vai mandeli.

3

Cepiet, iepriekš uzkarsētā krāsnī, 140-150 ° C 25-30 minūtes. Atstājiet cepumus atdzist un sastingt, pēc tam noņemiet no cepam papīra.

4

Iegremdējiet Dr.Oetker klasikā baltā cukura glazūras iepakojumu karstā ūdenī, pēc tam nogrieziet stūrīti un ielejiet nelielā traukā. Mērcē cepumu bumbiņu galotnes glazūrā, virspusē izrotājiet ar riekstiem vai sarkano Dr.Oetker Glazūra pārtikas garnēšanai, izmantojot pievienotos uzgaļus,pirms tam paturot glazūras iepakojumu karstā ūdenī.