Flag

Biskvīts ar panakota un ogām

10 porcijas
Vidēji sarežģīti
210
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Mīklai Jums vajadzēs
4olas (L)
120 gcukura
1 iepakojumosDr. Oetker vanilīna cukurs
1 šķipsniņasāls
150 gmiltu
1 gDr. Oetker cepšanas pulveris
2 - 3 ēdamkarotekakao
Pildījumam Jums vajadzēs
3 iepakojumosDr. Oetker deserta „Panna Cotta“
700 mlpiena
400 mlsaldā krējuma (35%)
150 gcukura
150 gkazenes un avenes

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker vanilīna cukurs
Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris
Picture - Dr. Oetker deserta „Panna Cotta“
1

Pamatne

Puto olas, peivieno sāli, cukuru un vaniļas cukuru puto līdz stingrām putām. Iesijājiet miltus, cepamo pulveri un kakao un labi samaisiet. Mīklu ielej cepešpannā, kas izklāta ar cepamo papīru (35x35 cm). Cepiet 180 ° C temperatūrā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Atstājiet biskvītu atdzist.

2

Pildījums

Pildījumam sajauciet  Dr.Oetker deserta „Panna Cotta“ maisījumu ar cukuru un 200 ml piena. Atlikušo pienu un krējumu vāra nelielā katliņā un pēc tam pievieno sagatavotajam maisījumam. Vāra 1 minūti, maisot, līdz cukurs ir izšķīdis. Tad noņemiet no plīts un atstājiet atdzist.
Atdzisušu biskvītu pārgriež horizontāli uz pusēm.

3

Vienu no daļām liek formā, kas izklāta ar cepamo papīru un bagātīgi pārklāj ar sagatavoto krēmu (lai krēmu būtu vieglāk klāt, ieteicams to iepriekš paturēt neilgu laiku saldētavā) un ogām. Virsū liek otru biskvīta daļu un viegli piespiediet  (uz otrā slāņa var novietot koka dēlīti, lai vielmērīgi piespiestu).klāj atlikušo krēma daļu. 
 
Ievietojiet kūku saldētavā 2-3 stundām un tad gatavs baudīšanai.
 
Lai labi garšo!