Bezglutēna pica, kas bagātīgi papildināta ar šķiņķi un sieru, ātri sasaldēta. Vai jums ir alerģija pret lipekli vai vēlaties izvairīties no lipekļa savā pārtikā? Un vai jums ir arī laktozes nepanesamība? Tad esam tev uztaisīšu picu! Dr. Oetker Ristorante Prosciutto tagad ir pieejams bez lipekļa un laktozes un ar tādu pašu jau tik pazīstamo garšu.
Pagatavošana: Uzglabāt sasaldētu, līdz gatavs pagatavošanai. Uzkarsē cepeškrāsni. Cepeškrāsns: 230 °C, krāsns ar ventilatoru: 210 °C, gāzes 4. Noņemiet plēvi. Cep saldēto picu uz restēm cepeškrāsns apakšā 13-16 minūtes. Pirms lietošanas pārliecinieties, ka produkts ir rūpīgi pagatavots.