Flag

Vaniļas kūka ar bumbieriem

12 porcijas
Vidēji sarežģīti
40
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot kūkas
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Kūkai
175 gmīksta sviesta
100 gcukura
3olas
170 gmiltu
0,5 tējkaroteDr. Oetker cepšanas pulveris
Vaniļas nūjiņa 1 gab
Pildījumam
Bumbieri 7 gab
1 mlūdens
100 gcukura
Kanēļa nūjiņa 1 gab
Dekorēšanai
2 ēdamkarotepūdercukura

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris
1

Bumbieru sagatavošana

Nomazgājiet un nomizojiet bumbierus, saglabājot augļa formu. Uzvāra ūdeni, pievieno cukuru, kanēļa nūjiņu. Ievietojiet bumbierus verdošā ūdenī un vāriet apmēram 10 minūtes. Bumbieriem jābūt mīkstiem, bet ne izjukušiem. Izņemiet no ūdens un nosusiniet ar papīra dvieli.

2

Mīklas pagatavošana

Ievieto visas sastāvdaļas bļodā (sviestu, cukuru, olas, miltus, cepamo pulveri un vaniļu) un maisa ar karoti vai putotāju līdz masa kļuvusi viendabīga.
Sagatavo trauku cepšanai – iesmērē ar sviestu un pārkaisa ar karoti miltu tā, lai tie vienmērīgi sadalītos pa trauka apakšu.
Izvietojiet uz cepamā trauka sagatavotos bumbierus ar kātiem uz augšu un pārlejiet ar sagatavoto mīklu.
Cep 170 ° C cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.
Izceptu kūku pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!