Flag

Šokolādes vafeles ar želeju

par apakšējo lietu 2 porcijas
Vidēji sarežģīti
40
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Šokolādes vafelēm
4olas
400 mlpiena
30 gcukura
1 tējkaroteDr. Oetker vanilīna cukurs
50 gsviesta (izkausēta)
200 gmiltu
50 gkakao
1 tējkaroteDr. Oetker cepšanas pulveris
Krēmam
250 gkrēm-siera
50 gpūdercukura
1 iepakojumosDr.Oetker vaniļas aromāta
250 gsaldā krējuma (putošanai)
Želejas sirsniņām
1 nedaudzeļļas (lai ietaukotu veidni)
1 iepakojumosDr. Oetker Aveņu želeja
400 mlūdens

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker vanilīna cukurs
Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris

Pagatavošana

Uzkarsē 400 ml ūdens un kārtīgi maisot, izšķīdina tajā 1 iepakojumu Dr.Oekter Aveņu želejas. Ņem veidni saldēšanai sirsniņu formā ar nelielu daudzumu eļļas, ietauko veidni, lej sagatavoto želejas maisījumu formiņās un liek saldētavā, lai sastingst.
Mīklas pagatavošanai, sajauc olas ar pienu, pievieno cukuru, Dr.Oetker vaniļas cukuru un izkausētu sviestu,  visu kārtīgi izmaisa.
Pievieno miltus, kakao un 1 tējkaroti Dr.Oetker cepamā pulvera, visu puto līdz masa kļūst viendabīga. Uzkarsē vafeļu pannu un pannā lej sagatavoto mīklu cepties. Kad vafele kļūst zeltaini brūnas no abām pusēm un ir izcepusies, ņem laukā un cep nākamo.
Pagatavo krēmu. Liek traukā, kas piemērots putošanai, krēm-sieru, pūdercukuru un pievieno 1 iepakojumu 2 ml Dr.Oetker vaniļas aromāta un saldo krējumu putošanai, puto līdz masa kļūts stingra.
Dekorē izceptās vafeles ar krēmu un želejas sirsniņām. Papildus dekorēšanai iesakām izmantot Dr.Oetker glazūru ar šokolādes garšu.
Lai labi garšo!