Flag

Piparu un baltās šokolādes kubiņi

6 vienības
Vienkārši
35
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot šokolādes
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Lai iegūtu smalku lazdu riekstu garšas noti,  izkausētajā šokolādē iejauciet lazdu riekstu krēmu.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
2 iepakojumosDr. Oetker Baltās šokolādes garšas glazūra (150 g)
20 gsasmalcinātas pistācijas
1 tējkaroteveseli sarkanie pipari

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker Baltās šokolādes garšas glazūra (150 g)

Trauki un piederumi

Nazis, griešanas dēlītis, bļoda, katliņš, ledus gabaliņu formiņa, tējkarotes

1

Pagatavošana

Sagrieziet šokolādi mazos gabaliņos un izkausējiet bļodā virs ūdens vannas. Pievienojiet sārtos piparus un samaisiet.

2

Lejiet izkusušo šokolādi ledus gabaliņu formiņās un katrā ielieciet tējkaroti. Apkaisa ar pistācijām un tur ledusskapī apmēram 30 minūtes.

Padomi un triki

  • Lai iegūtu smalku lazdu riekstu garšas noti,  izkausētajā šokolādē iejauciet lazdu riekstu krēmu.