Flag

Kūka ar pudiņu, ogām un želeju

30 - 35 porcijas
Vidēji sarežģīti
40
Kūka ar vaniļas pudiņu, mellenēm un citrona garšas želeju.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Mīklai
175 gsviesta (mīksts)
150 gcukura
0,5 iepakojumosDr. Oetker vanilīna cukura
4olas
50 gkartupeļu miltu
200 gmiltu
2 tējkaroteDr. Oetker cepšanas pulveris
Pudiņa masai
1000 mlpiena
3 iepakojumosDr. Oetker pudiņš ar vaniļas garšu
150 gcukura
250 mlsaldais krējums
Želejas kārtai
1000 gmellenes
700 mlūdens (vārošs)
2 iepakojumosDr. Oetker želeja ar Citronu garšu

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris
Picture - Dr. Oetker želeja ar Citronu garšu
1

Pagatavošana

Sajauc sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru. Tad iekuļ masā olas pa vienai. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un pievieno olu masai. Labi samaisiet, līdz masa kļūst viendabīga. Lielāko cepšanas pannu ieeļļojiet ar sviestu un apkaisa ar miltiem, pēc tam ielejiet mīklu un vienmērīgi izlīdziniet to ar karoti.

2

Cepšana

Ielieciet sagatavoto mīklu cepeškrāsnī un cepiet līdz gaiši zeltainai krāsai. Gāzes krāsns: 175 ° C Elektriskā cepeškrāsns: 175 ° C Cepšanas laiks: 25 minūtes.

3

Pudiņa slānis

Bļodā ielej puslitru piena, pievieno pudiņa pulveri, cukuru un labi samaisa. Atlikušo pienu un saldo krējumu uzkarsē  līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam pievieno pudiņa maisījumu. Nepārtraukti maisot, karsē uz lēnas uguns, līdz pudiņa konsistence sabiezē. Lejiet sagatavoto pudiņu uz mīklas un vienmērīgi izlīdziniet.

4

Želejas slānis

Nomazgājiet un nosusiniet mellenes un novietojiet uz pudiņa kārtas. Želeju izšķīdina verdošā ūdenī, ļauj tai atdzist. Kad želeja sāk sabiezēt, pārlejiet to pāri ogām. Liek ledusskapī atdzist un sastingt.