Flag

Dr. Oetker želejas kūka

4 porcijas
Vienkārši
40
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Želejai
1 iepakojumosDr. Oetker Aveņu želeja
500 mlūdens
1 iepakojumosDr. Oetker želejas ar kivi garšu
500 mlūdens
1 iepakojumosDr. Oetker želatīna
750 mlRose limonādes
Krēmam
1 iepakojumosDr. Oetker želejas ar citronu garšu
300 gsaldā krējuma
300 gGrieķu jogurta
Dekorēšanai
1 iepakojumosDr. Oetker gatavie cukura dekori

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker želatīna
1

Želejas maisījuma sagatavošana

Ieber traukā Dr. Oetker želejas maisījumu, katru garšu atsevišķā traukā. Katram iepakojumam pievieno 500 ml vārīta, silta ūdens un labi samaisiet līdz graudiņi pilnībā izkusuši (Nevārīt!). Želeju lej formas traukā un atstāj vēsumā līdz želeja sabiezē un sastingst. Sagatavoto želeju griež kubiņos un liek kūkas formā.

Pagatavo limonādes želeju. Katliņā ieber vienu iepakojumu Dr. Oetker želatīna un pievieno 750 ml Rose limonādes uzkarsē un labi samaisiet līdz želatīna graudiņi pilnībā izkusuši (Nevārīt!). Pagatavoto želeju vēl siltu lej kūkas formā, pāri želejas kubiņiem. Tur vēsumā līdz masa sabiezē. 

2

Krēma sagatavošana

Katliņā uzkarsē 300 g saldā krējuma, kam pievieno vienu iepakojumu Dr. Oetker želejas ar citronu garšu un labi samaisiet līdz graudiņi pilnībā izkusuši (Nevārīt!). Pievieno 200 g Grieķu jogurta un labi samaisa, kad krēms sāk biezēt, pārlej sagatavoto želeju ar krēmu. Tur vēsumā līdz masa sabiezē.
Pirms kūku izņem no trauka, to nedaudz patur siltā ūdenī.
Dekorē ar Dr. Oetker gatavajiem cukura dekoriem.
Lai labi garšo!