Flag

Vegāniska siera kūka ar ķirbi bez cepšanas

16 gabals
Vidēji sarežģīti
120
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
nolobiet apelsīnu, ar asu nazi sagriežot miziņu un kutikulu sloksnēs. Izmantojiet nazi, lai apelsīna šķēles atdalītu no mizas.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Pamatnei
150 gžāvētu dateļu (bez kauliņiem)
90 gvalriekstu
90 gķirbju sēklu
Ķirbju mīklai
200 gHokaido ķirbja
150 gindijas riekstu
500 mlapelsīnu sulas (bez pievienota cukura)
1 kausiņšvaniļas ekstrakts (vai 1 vaniļas pāksts mīkstums)
120 mlkļavu sīrupa
1 tējkarotekanēļa
1 šķipsniņasāls
60 mlkokosriekstu eļļas
Dekorēšanai
1apelsīns
60 gķirbju sēklu (sasmalcinātu)

Skatīt produktus

Trauki un rīki

Blenderis, nazis, griešanas dēlītis, cepšanas forma ar noņemamu dibenu (diametrs 21 cm), cepamais papīrs, ledusskapis, rīve, bļoda, kastrolītis, saldētava

1

Pagatavošana

Ar rīvi sasmalciniet valriekstus un ķirbju sēklas. Sasmalciniet dateles, pievienojiet tās valriekstu un ķirbju sēklu maisījumam un visu labi samaisiet. Kūkas formu izklāj ar cepamo papīru, uzliek un vienmērīgi izlīdzina maisījumu un liek ledusskapī apmēram uz 20 minūtēm.

2

Nomazgājiet ķirbi, noteciniet, sagrieziet to lielos gabalos un sarīvējiet. Kastrolītī lej apelsīnu sulu, pievienojiet indijas riekstus, sasmalcinātas ķirbju sēklas un uzvāra. Pēc tam samaziniet temperatūru līdz minimumam un laiku pa laikam maisot, ļaujiet vārīties apmēram 30 minūtes.

3

Lejiet pagatavoto maisījumu blenderī, pievienojot vaniļas ekstraktu, kļavu sīrupu, kanēli, sāli un kokosriekstu eļļu. Blenderē ātrākajā režīmā apmēram 1 minūti. Liet maisījumu uz atdzesēts pamatnes un izlīdziniet to. Atstājiet kūku ledusskapī apmēram 120 minūtes.

4

Nomizojiet apelsīnu, pilnībā noņemot arī balto ādu. Atdaliet šķēlītes. Apmēram 20 minūtes pirms pasniegšanas izņemiet kūku no ledusskapja un izrotājiet ar apelsīna šķēlītēm un ķirbju sēklām.

Padomi un triki

  • nolobiet apelsīnu, ar asu nazi sagriežot miziņu un kutikulu sloksnēs. Izmantojiet nazi, lai apelsīna šķēles atdalītu no mizas.