Flag

Vaniļas pīrāgs ar riekstiem

12 porcijas
Vidēji sarežģīti
60
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Mīklai
150 gkviešu miltu
50 gniedru cukura
50 gsviesta (aukstā)
1olu dzeltenumi
2 ēdamkaroteūdens
Vaniļas krēmam
250 g„Philadelphia“ krēmsiera
1olas
50 gcukura
100 mlkrējuma (tauku saturs 30%)
1 tējkaroteDr. Oetker Madagaskaras Burbonas vaniļas pasta ar sēklām
Dekorēšanai
100 gpekanriekstu (vai valrieksu)
1 ēdamkarotecukura

Skatīt produktus

1

Pagatavošana

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 190 ° C . Bļodā sajauciet miltus, brūno cukuru, kubiņos sagrieztu sviestu, olu dzeltenumus un ūdeni. Visu kārtīgi samaisa līdz viendabīgai masai.
Izspaidiet mīklu plakanu un klājiet to cepšanas formā, kuras diametrs ir apmēram 26 cm, tā lai veidojas groziņa forma,  apgrieziet groza malas ar nazi.

2

Pamatnes Cepšana

Ievietojiet mīklu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cepiet 190 °C temperatūrā apmēram 25 minūtes, līdz mīkla iegūst zeltainu nokrāsu. Izcepto mīklu izņemiet no krāsns un ļaujiet atdzist.

3

Vaniļas krēma pagatavošana

Ar putojamo slotiņu vidējā izmēra bļodā samaisa visas vaniļas krēmam nepieciešamās sastāvdaļas. Iegūto masu vienmērīgi klājiet mīklas grozā.

4

Riekstu Pagatavošana

Sajauciet riekstus un cukuru, rūpīgi samaisiet un apcepiet uz pannas.

5

Pīrāga Cepšana

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170 °C. Mīklas grozu ar vaniļas krēma masu izrotā ar iepriekš pagatavotiem riekstiem un liek krāsnī.
Gatavošanas laiks: 30 minūtes. 
Lai labi garšo!