Flag

Tiramisu kūka ar ogām un zefīriem

4 porcijas
Vidēji sarežģīti
90
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot kūkas
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
200 gvaniļas zefīrs
500 mlpiena
2 iepakojumosDr. Oetker Tiramisu deserta krēms
2 iepakojumosDr. Oetker cukura dekori
400 mlsaldā krējuma
zemenes
Dekorēšanai
ogas
Dr. Oetker gatavie cukura dekori

Skatīt produktus

1

Kūkas pamatnē kārto 200 g vaniļas zefīra pusītes, Pienu sajauc ar Dr.Oetker Tiramisu deserta krēms 200 ml saldā krējuma sajauc ar 1 iepakojumu Dr.Oetker „Cremilla“, saputo Abus krēmus sajauc kopā Kārto krēmu virs zefīriem, liek sagrieztas zemenes un zefīru gabaliņus Pārklāj ar krēmu. Sasaldē.

2

200 ml saldā krējuma sajauc ar 1 iepakojumu Dr.Oetker „Cremilla“, saputo
Pārklāj kūku ar saputoto krēmu.

3

Dekorē ar Dr.Oetker cukura dekoriem un ogām.
Lai labi garšo!