Flag

Rauga maizītes ar kanēļa pildījumu

6 - 8 vienības
Vienkārši
150
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
80 gbrūnā cukura
2 iepakojumosDr. Oetker raugs (sausais)
200 mlpiena (silta)
1 šķipsniņasāls
500 gmiltu
50 gsviesta (izkausēta sviesta)
2 ēdamkaroteeļļas (piemēram, vīnogu kauliņu)
2olas
1olas (olas dzeltenums)
1 ēd.k.piena
Pildījumam Jums vajadzēs
6 - 8 ēdamkarotesviesta
2 - 3 tējkarotekanēļa
100 gbrūnā cukura
1Dr. Oetker karameļu un šokolādes mērci

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker raugs (sausais)

Bļodā samaisa cukuru un raugu, pievienojiet siltu pienu un maisiet, līdz cukurs ir izšķīdis. Tad pievienojiet sāli, miltus, izkausētu sviestu, eļļu un sakultas olas. Mīciet mīklu, pārklājiet ar audumu un tai ļaujiet sasilt, lai tā paceltos. Tad atkal mīciet mīklu un izrullējiet 1 cm biezu taisnstūri.


Bļodā sajauciet sviestu, kanēli un cukuru (atlieciet ēdamkaroti cukura) un izklājiet šo masu uz izrullētas mīklas, pēc tam mīklai pārlej ar karameļu mērci. Sāciet rullēt garāko malu, lai veidotos garš mīklas rullītis ar pildījumu. Sagrieziet to 8-10 cm garos gabaliņos. Lieciet tos uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru un atstājiet 15-20 min. siltumā, lai maizītes paceltos. Tad smalkmaizītes pārklājiet ar sakultu piena un olu dzeltenuma maisījumu, apkaisa ar atlikto cukuru.


Liek maizītes 200 ° C iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes, līdz apbrūnējušās.


Vērts zināt
Šo maizīšu cepšanai ir piemēroti gan pilngraudu milti, gan kliju milti, gan speltas milti.