Flag

Raibais kēkss

1 vienība
Vienkārši
90
Jauna garda recepte ikvienam, kas to mīl biskvīts!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
220 gsviesta
200 gcukura
1 šķipsniņasāls
270 gmiltu
2 tējkaroteDr. Oetker cepšanas pulveris
4olas
4 - 5 ēd.k.piena
2 tējkaroteDr. Oetker Madagaskaras Burbonas vaniļas pasta ar sēklām
1,5 ēdamkarotekakao pulveris
2 ēdamkaroteūdens (karstā)
1 ēdamkarotepūdercukura

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris
1

Pagatavošana

Lielā bļodā pievienojiet sviestu istabas temperatūrā, cukuru, sāli, miltus, cepamo pulveri, olas, pienu, vaniļas pastu un visu kārtīgi apmaisa, aptuveni 2-3 minūtes, līdz ir izveidojusies vienmērīga masa. Pārlej pusi no mīklas citā traukā.
Sajauciet krūzē karstu ūdeni ar kakao pulveri un ļaujiet atdziest. Tad iemaisiet to traukā ar pusi mīklas.

2

20 cm diametra formā, kas izklāta ar cepamo papīru, lēnām, pēc kārtas, iekš pamatmīklas lej kakao mīklu, tā lai veidojas "strīpaina" mīkla. Iepriekš uzkarsētā krāsnī cepiet 50-60 minūtes, līdz mīkla pieaug un koka iesmiņš ir tīrs pēc tā ievietošanas mīklā.

3

Atstājiet lai kēkss atdziest, pēc tam apkaisa ar pūdercukuru un sagriež.