Flag

Pica ar Mozzarella sieru un tomātiem

2 vienības
Vienkārši
30
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot picas
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Uzrullētajai mīklai mērci klāj, atstājot neskartu 1 cm attālumu no malas, lai tās gatavojoties būtu kraukšķīgas.
Padomi un triki
Picu var pagatavot no pilngraudu miltiem.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Mīklai Jums vajadzēs
250 gkviešu miltu (pvz., 550D / 550C/ 00)
1,5 tējkaroteDr.Oetker rauga
1 šķipsniņasāls
1 šķipsniņacukura
30 mlolīveļļas
125 mlūdens (remdena)
Pildījumam
2 - 3Mozzarella siera bumbas (vai 1-2 Burata siera bumbas)
6 - 8tomātu (saulē kaltētas eļļā vai daļēji kaltētas tomātu pusītes)
1čilli (žāvēti)
1 saujusaujas bazilika un piparmētru lapu (mazgātas, nosusinātas)
svaigi malti pipari (melnie)
4 ēdamkaroteolīveļļas
4 ēdamkarotepesto mērces

Skatīt produktus

1

Pagatavošana

Bļodā samaisiet miltus, raugu, cukuru un sāli. Pievienojiet 125 ml remdena ūdens un 30 ml olīveļļu un labi izmīciet mīklu, lai tā neliptu pie rokām. Pēc tam bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi (lai mīkla neizžūtu), atstājiet to 1 stundu istabas temperatūrā līdz tā divkāršojusies. Tad sadaliet to divās vienādās bumbās un izrullējiet to līdz 26-28 cm diametram, ievietojiet viegli miltos veidotā alvā.

2

padažas

Sajauc pesto mērci ar olīveļļu. Klājiet maisījumu aptuveni divas ēdamkarotes uz katras izrullētās mīklas, virsū kārto tomātu pusītes, Mocarellas vai Buratas sieru, drupinātu čilli.
Ielieciet picu 220 ° C krāsnī un cepiet 12-15 minūtes, līdz mīkla ir uzbriedusi, malas ir sākušas brūnēt un siers ir izkusis.

3

kepimas

Gatavo picu bagātina ar melnajiem pipariem, baziliku un piparmētru un atlikušo pesto un olīveļļas maisījumu.

Padomi un triki

  • Uzrullētajai mīklai mērci klāj, atstājot neskartu 1 cm attālumu no malas, lai tās gatavojoties būtu kraukšķīgas.
  • Picu var pagatavot no pilngraudu miltiem.