Flag

Mitrais ābolu pīrāgs

6 porcijas
Vienkārši
60
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot desertus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Kūkas cepšanai ābolu vietā var izmantot persikus, nektarīnus vai plūmes.
Padomi un triki
Vanilīna cukura vietā var pievienot tējkaroti Dr.Oetker vaniļas ekstrakta.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
80 gmiltu
1 tējkaroteDr. Oetker cepšanas pulveris
2olas
100 gcukura
1 tējkaroteDr. Oetker vanilīna cukura
50 gsviesta
4āboli
0,5 tējkarotesāls
1 tējkarotepūdercukura
Cepamformai Jums vajadzēs
1 ēdamkarotesviesta

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris
1

Bļodā sajauciet miltus un cepamo pulveri.

2

Olas sakuļ ar cukuru, vanilīna cukuru un sāli līdz veidojās stingras putas.

3

Bļodā izšķīdiniet sviestu un nedaudz atdzesējiet.

4

Ielejiet pagatavotā miltu maisījumā sviestu un sakultas olas, visu kārtīgi
samaisiet.

5

Cepamo formu, aptuveni 23 cm dm iesmērējiet ar sviestu un pārkaisiet ar
rīvmaizi.

6

Pagatavotu mīklu lej sagatavotajā cepamformā.

7

Nomazgājiet ābolus, pārgrieziet uz pusēm, izņemiet serdes ar sēklām, sagrieziet
pusītes plānās šķēlēs un izkārtojiet ābolu šķēles uz mīklas.

8

Cep cepeškrāsnī 180 ° C apmēram 40 minūtes. Izcepto kūku pārkaisa ar
pūdercukuru.

Padomi un triki

  • Kūkas cepšanai ābolu vietā var izmantot persikus, nektarīnus vai plūmes.
  • Vanilīna cukura vietā var pievienot tējkaroti Dr.Oetker vaniļas ekstrakta.