Flag

Mīkstās piparkūkas un trīs veidi, kā tās izrotāt

1 vienība
Vienkārši
60
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot kūkas
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Mīklai Jums vajadzēs
400 gmedus (šķidrs)
2 tējkarotepiparkūku garšvielu maisījumus
1 šķipsniņasāls
5olas
180 gniedru cukura
250 gskābā krējuma
250 gsviesta (izkausēta)
1 tējkaroteDr.Oetker pārtikas soda
0,5 kgkviešu miltu
Dekorēšanai Jums vajadzēs
2 iepakojumosDr.Oetker Klasikā baltā cukura glazūra
1 iepakojumosDr. Oetker Baltās šokolādes garšas glazūra
1 iepakojumosDr.Oetker Zelta un sudraba dekoru izlase
2 ēdamkarotepūdercukura
dzērvenes un to zariņi, salvijas lapas (pāris saujas)

Skatīt produktus

Picture - Dr.Oetker Klasikā baltā cukura glazūra
Picture - Dr. Oetker Baltās šokolādes garšas glazūra
Picture - Dr.Oetker Zelta un sudraba dekoru izlase
1

Pagatavošana

Uzkarsē medu ar garšvielām un sāli un ļauj atdzist.

2

Sakuļ olas ar cukuru līdz stingrām putām. Tad pievienojiet medu, skābo krējumu, sviestu, izsijātus miltus sajauktus ar sodu. Visu labi izmaisa līdz viendabīgai masai, ielej vienā lielā vai divās lidz trīs mazās cepšanas formās. Liek cepeškrāsnī 160–180 ° C un cep 40–50 minūtes vai līdz gatavs, pārbaudīt gatavību, iedurot koka iesmu mīklā un velkot ārā mīkla pie iesma nelīp.

3

No veidnes izņemiet atdzisušas mīkstās piparkūkas. Rotā ar karstā ūdenī uzkarsētām, klasiko balto cukura glazūru vai baltās šokolādes garšas glazūru, uz kūkas uzklājiet glazūru, izrotājiet ar zaļumiem, ogām un gatavajiem cukura dekoriem.