Flag

Kēksiņi cāļi

12 porcijas
Vidēji sarežģīti
40
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot konditorejas izstrādājumus
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Kēksiņiem
1 iepakojumosDr.Oetker maisījums kēksiņiem ar šokolādes gabaliņiem
2olas
100 mlaugu eļļas
100 mlūdens
Krēmam
1 iepakojumosKrēms tortei ar konjaka aromātu
300 mlpiena (atdzesēts)
100 gsviesta (istabas temperatūra)
1 iepakojumosDr.Oetker dzeltenā pārtikas krāsa
Dekorēšanai
1 iepakojumosDr.Oetker deserta glazūras zīmuļi

Skatīt produktus

1

Cepšanas maisījuma sagatavošana

Ieber traukā cepšanas maisījumu, pievieno olas, augu eļļu traukā, ielej ūdeni,pievieno šokolādes gabaliņus un labi samaisiet līdz masa iegūst vienmērīgu konsistenci.  Uz cepam pannas izkārto cepamos papīra trauciņus. Sagatavoto mīklu vienmērīgi sadalīt sagatavotajās cepšanas veidnēs. Ielieciet pannu ar veidnēm iepriekš sakarsētā krāsnī. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15-20 minūtes. Kēksiņus dekorē, kad tie ir pilnīgi atdzesēti.

2

Krēma sagatavošana

Ielej pienu traukā, kas piemērots putošanai, pievieno Dr.Oetker krēms tortei ar konjaka garšu maisījumu un apmēram 3 minūtes samaisa līdz viendabīgai masai. Pakāpeniski pievienojiet istabas temperatūrā atkausētu sviestu, pievienojiet dažus pilienus dzeltenas pārtikas krāsas un putojiet ar mikseri apmēram 3 minūtes. Ievietojiet iegūto masu konditorejas dekorēšanas apvalkā un veidojiet cāļa formas torņus uz kēksiņiem.

3

Dekorēšana

Ņemiet pēc savas izvēles Dr.Oetker deserta glazūras zīmuļus un paturiet to siltās rokās apmēram 1 min. Zīmē acis, knābīti un kājas.
Lai labi garšo!