Flag

Fokača ar sieru & tomātiem

12 porcijas
Vidēji sarežģīti
20
Itališka duona su pomidorais, svogūnais ir alyvuogėmis
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Rauga mīklai
350 gmiltu
1 iepakojumosDr.Oetker rauga (sausā)
1 tējkarotesāls
200 mlūdens (silta)
1 ēdamkaroteolīveļļas
1 tējkarotemedus
Pildījumam
250sīpols (apmēram 250 g)
1daiviņa ķiploka
2 ēdamkaroteolīveļļas
rupjas jūras sāls
svaigi malti pipari
Itālijas garšaugi , svaigi vai žāvēti
500 gtomātu
20 gmelno olīvu

Skatīt produktus

1

Rauga mīkla

Rūpīgi samaisa miltus ar raugu maisīšanas traukā. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un mīca ar maisītāju (mīklas āķi) vispirms viszemākajā līmenī, pēc tam vismaz 5 minūtes augstākajā līmenī līdz gludai mīklai. Pārklājiet mīklu un ļaujiet tai pacelties siltā vietā, līdz tā ir redzami palielināta. Pārklājiet cepšanas paplāti ar cepam papīru. Uzkarsē cepeškrāsni.
Augšējais / apakšējais siltums: apmēram 200 ° C
Karstā gaisa konvekcijas krāsnī: aptuveni 180 ° C

2

Pildījums

Noņemiet sīpolus, uz pusēm sagriež un sagriež plānās šķēlēs. Noņemiet ķiplokus un simpātiju. Sildiet olīveļļu un ķiplokus pannā un apcepiet sīpolu šķēles. Pagatavojiet ar sāli, pipariem un zaļumiem (vispirms sagrieziet svaigus augus).

3

Īslaicīgi mīciet mīklu uz nedaudz apstrādātas darba virsmas, velmējiet uz taisnstūra (apmēram 25 x 30 cm) uz viegli apstrādātas darba virsmas. Ielieciet mīklu uz cepešpannas un ļaujiet tai apmēram 10 minūtes siltā vietā. Nomazgājiet tomātus un šķēlītes. Sīpolus uz mīklas izklāj, pēc tam izdaliet tomātu šķēles ar olīvām. Pagatavojiet ar sāli, pipariem un zaļumiem un cepiet.
Cepšana: uz vedējā režģa
Cepšanas laiks: apmēram 15 minūtes
Ļaujiet Fokačai nedaudz atdzist un pasniedziet siltu. Pēc vajadzības apslaka ar olīveļļu.