Flag

Dr. Oetker kūka ar magonēm

10 porcijas
Vidēji sarežģīti
105
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot kūkas
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Padomi un triki
Pīrāga pagatavošanā var izmantot arī bumbieru. 
Padomi un triki
Vispiemērotākie būs nogatavojušies un mīksti bumbieri.
Padomi un triki
Pīrāgu var dekorēt arī ar izkausētu šokolādi.
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
300 gmagoņu sēklu
250 gsviesta
1 šķipsniņasāls
150 gcukura
1 tējkaroteDr. Oetker vanilīna cukura
8olas
6 ēdamkarotemannas
1 tējkaroteDr. Oetker cepšanas pulveris
600 gābolu
200 mlsaldā krējuma (35 %)
1 iepakojumosDr. Oetker Saldā krējuma biezinātājs
2 ēdamkarotecukura
1 ēdamkarotekakao
Dr. Oetker gatavie rotājumi

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker cepšanas pulveris
Picture - Dr. Oetker Saldā krējuma biezinātājs
1

Pagatavošana

Aplej magoņu sēklas ar verdošu ūdeni un atstāj uz 30 min, lai tās uzbriest.
Istabas temperatūras sviestu sakuļ gaisīgā masā, pievieno sāli, cukuru un “Dr.Oetker”  vanilīna cukuru. Iegūtajā sviesta masā pa vienam pievieno atdalītus olu dzeltenumus.

2

Mīklai pievieno mannu un “Dr.Oetker” cepšanas pulveri, lēnām samaisa.
Nomizotus un sarīvētus ābolus pievieno masai un rūpīgi samaisa.
Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pievieno mīklai un iecilā, līdz iegūtā masa kļūst gaisīga un stingra.

3

23 cm lielā formā ieklāj cepamo papīru, ielej mīklu. Kūku cep 160 °C aptuveni 1 h 15 minūtes.

4

Kūku atdzesē. Saputo saldo krējumu ar cukuru un “Dr.Oetker” saldā krējuma biezinātāju, liek uz atdzesētas kūkas, rotā ar kakao un “Dr.Oetker” gatavajiem dekoriem.

Padomi un triki

  • Pīrāga pagatavošanā var izmantot arī bumbieru. 
  • Vispiemērotākie būs nogatavojušies un mīksti bumbieri.
  • Pīrāgu var dekorēt arī ar izkausētu šokolādi.