Flag

Dr. Oetker Citronu kūka

8 porcijas
Vienkārši
30
Receptei Dr.Oetker Citronu kūka
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Pamatnei
4olas
50 mlūdens
125 gsviesta
1 iepakojumosDr. Oetker maisījums citronu kūkas pagatavošanai bez glutēna
Krēmam
250 gMascarpone siera
250 gpūdercukura
1 iepakojumosDr. Oetker vanilīna cukura
200 gsaldā krējuma putošanai
Dekorēšanai
1 iepakojumosDr. Oetker Krāsaini ziedi

Skatīt produktus

1

Pamatne

Traukā sakuļ 4 olas un pievieno 50 ml ūdens un mīkstu sviestu, iejauc Dr. Oetker maisījums citronu kūkas pagatavošanai bez glutēna iepakojuma saturu un masu labi izmaisa. Masu liek ietaukotā cepam traukā un ar rokām izlīdzina.
Cep aptuveni stundu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 170 C

2

Krēms

Traukā, kas piemērots putošanai liek 250 g Mascarpone siera, pievieno vienu karoti pūdercukura un vienu iepakojumu Dr. Oetker vaniļas cukura, samaisa. Pievieno 200 ml saldā krējuma putošanai un ar mikseri saputo masu līdz tā kļūst stingra. Ievietojiet iegūto masu konditorejas dekorēšanas apvalkā un klāj starp pārgrieztām izceptā biskvīta daļām, atlikušo krēmu izmanto dekorēšanai, veidojot vēlamās formas torņus. 

3

Dekorēšana

Ņemiet pēc savas  vienu iepakojumu Dr. Oetker cukura dekorus un apbārsta iegūto kūku.
Lai labi garšo!