Flag

Ābolu un apelsīnu džems

6 porcijas
Vidēji sarežģīti
60
Jauna garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot mērces
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Picture -
Picture -
LŪDZU NOVĒRTĒJIET ŠO RECEPTI
Kā jums veicās ar šo recepti?

Līdzīgas receptes

Līdzīgas receptes

Sekojiet Dr. Oetker
Picture - Hero image

Sastāvdaļas

Jums vajadzēs
700 gāboli (mizoti, bez sēklām)
300 gapelsīnu (šķēlītes)
1Sulu no 2 citroniem vai
1 tējkaroteDr. Oetker citronskābe
1 iepakojumosDr. Oetker „Gelfix Klasik 1:1“
1150 gcukura
6 ēdamkarotekonjaka

Skatīt produktus

Picture - Dr. Oetker citronskābe
1

Ābolus sagrieziet gabaliņos vai sasmalcināt. Pievieno apelsīnu šķēlītes, pārlej ar citronu sulu un ūdeni traukā, kas piemērots karsēšanai.

2

Dr. Oetker "Gelfix 1: 1" iepakojuma saturu sajauc ar divām tējkarotēm cukura un tējkaroti citronskābes, nepārtraukti maisot, pievieno uzkarsētajai masai.

3

Pievieno atlikušo cukura daudzumu un, nepārtraukti maisot, vāra 6–8 minūtes. Noņem no plīts un pievieno konjaku. Iegūto džemu vēl karstu lej sagatavotajās burciņās un aizvāko. Apgrieziet burciņas otrādi un turiet šādā stāvoklī apmēram 5 minūtes.