Četru krāsu želejveidīgas olu krāsas „Carmin” 20 g

Kastītē ir mājsaimniecības cimdi un četras želejveidīgu olu krāsu paciņas (40 olām). Sarkanā krāsa 10 olām, dzeltenā – 10, zaļā – 10, zilā – 10. Lietošana: olas nomazgā un attauko ar trauku mazgāšanas līdzekli, pēc tam kārtīgi noskalo un uzmanīgi vāra uz nelielas uguns, lai tās nesaplīstu. Līdz krāsošanai olas var turēt ūdenī, kurā tās vārītas. Olām ir jābūt siltām, bet krāsošanas laikā neapdedziniet rokas. Krāsojot baltās olas, iegūsiet spilgtākus toņus. 1. Katras krāsas paciņu atdala, nogriežot tās ar šķērēm. 2. Neatvērtas krāsas paciņas liek pilnā traukā ar karstu ūdeni, un tur tikmēr, kamēr krāsa kļūs šķidra. 3. Ņem vienu olu un noslauka to sausu ar papīra dvieli. Uzmanību: olai ir jābūt karstai, bet neapdedziniet rokas. 4. Uzvelciet aizsarg cimdus, paņemiet vēlamās krāsas paciņu, kārtīgi sakratiet to, lai iegūtu viendabīgu masu, pēc tam ar šķērēm nogrieziet vienu stūrīti. 5. Uzpiliniet dažus pilienus krāsas (maksimums 3) uz plaukstas un pēc tam berzējiet vienu plaukstu pret otru, lai krāsa sadalītos. Uzmanību: ja uzpilināsiet vairāk pilienu, tie vairs vienmērīgi nesadalīsies un sliktāk žūs. 6. Ņemiet olu un ritiniet plaukstās, kamēr tā vienmērīgi nokrāsosies un krāsa apžūs. Lai iegūtu intensīvāku vai vienmērīgāku toni, jūs varat atkārtot darbības. 7. Šādi nokrāsotu olu liek uz papīra dvieļa un atstāj nožūt. Pirms citas krāsas izmantošanas nomazgā un nosusina cimdus. Sastāvdaļas: ūdens, želatīns, glazētājviela (E 422), krāsvielas (E 122, E 127, E 110, E 102, E 133), skābe  (E270), konservanti (E 211, E 202, NĀTRIJA METABISULFĪTS (E 223)). Ja lieto saskaņā ar instrukciju, olu krāsas Carmin nav toksiskas. Ja olas čaumala ir plāna, krāsa var izsūkties caur čaumalu.

Alerģiju izraisošas sastāvdaļas

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis produkts var saturēt alergēnus vai nepanesību izraisošas vielas vai to pēdas, kuras, saskaņā ar likumu ir marķētas uz iepakojuma, un tās var izraisīt alerģiju vai citas nepanesību izraisošas reakcijas.

Saistībā ar iespējamām izmaiņām sastāvā, mēs iesakām vienmēr ņemt vērā informāciju uz produkta iepakojuma.


ALLERĢIJU VAI NETOLERANCI IZRAISOŠAS VIELAS VAI PRODUKTI:

1. Lipekli saturoši graudaugi (t.i., kvieši (piemēram, speltas un koroza kvieši), rudzi, mieži, auzas vai to krustveida celmi) un to produkti, izņemot:
a) kviešu bāzes glikozes sīrupus, kas satur dekstrozi;
b) maltodekstrīni uz kviešu bāzes;
c) miežu bāzes glikozes sīrupi;
d) graudaugi, ko izmanto spirta destilātu, ieskaitot lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu, ražošanai;

2. vēžveidīgie un to produkti;

3. Olas un to produkti;

4. Zivis un zivju produkti, izņemot:
a) zivju želatīns, ko izmanto par vitamīnu vai karotinoīdu palīgvielu;
b) zivju želatīns vai zivju līme, ko izmanto alus un vīna dzidrināšanai;

5. Zemesrieksti un to produkti;

6. Sojas pupas un to produkti, izņemot:
a) rafinēta sojas pupu eļļa un tauki;
b) dabisko tokoferolu (E306), dabiskā d-alfa tokoferola, dabīgā d-alfa tokoferola acetāta, dabīgā sojas pupu d-alfa tokoferola sukcināta maisījumi;
c) fitosterīni un fitosterīna esteri, kas iegūti no sojas pupu eļļas;
d) augu stanolu esteri, kas ražoti no sojas pupu eļļas sterīniem;

7. Piens un piena produkti (ieskaitot laktozi), izņemot:
a) sūkalas, ko izmanto spirta destilātu, ieskaitot lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu, ražošanai;
b) laktitols;

8. Rieksti, t. i., mandeles, lazdu rieksti, valrieksti, Indijas rieksti, pekanriekstu karijs, Brazīlijas bertoletti, pistācijas, makadāmijas vai Kvīnslendas rieksti un to produkti, izņemot riekstus, ko izmanto spirta destilātu ražošanā, ieskaitot lauksaimnieciskas izcelsmes etilspirtu;

9. Selerijas un to produkti;

10. Sinepes un to produkti;

11. Sezama sēklas un to produkti;

12. Sēra dioksīdu un sulfītus, kuru koncentrācija pārsniedz 10 mg / kg vai 10 mg / l, aprēķina kā SO2 visam izstrādājumam, kas ir atjaunots vai atjaunots saskaņā ar ražotāju norādījumiem;

13. Lupīna un tās izstrādājumi;

14. Gliemji un to izstrādājumi. Test Slider

Datu izsekošanas piekrišana

Mēs būtu priecīgi, ja Jūs piekristu tam, ka mēs un mūsu partneri izmanto sīkdatnes un līdzīgas izsekošanas tehnoloģijas, lai saprastu, kā tiek izmantota mūsu vietne. Iegūtā informācija mums palīdzēs labāk izprast lietotāja uzvedību, vajadzības un atbilstoši tai pielāgot mūsu mājaslapu. Turklāt mēs un mūsu partneri izmantotu šos datus, lai piedāvātu Jums personalizētus piedāvājumus viņu platformās. Ja Jūs tam piekrītat, klikšķiniet ‘Piekrist’. Lūdzam apskatīt mūsu privātuma politiku, lai iegūtu detalizētu informāciju. Jūs varēsiet jebkurā brīdī mainīt savas domas.

Nepieciešamās funkcijas

Sīkdatnes un līdzīgas izsekošanas tehnoloģijas ir nepieciešamas, lai iespējotu mūsu vietnes pamatfunkcijas. Pamatfunkcijās tiek ietvertas, piemēram, šo iestatījumu saglabāšana. Tā ir strikti noteikta, tāpēc Jūs to nevarēsiet atslēgt.

Vienmēr aktīvs
Analītika un personalizēšana

Papildus mēs vēlētos vairāk uzzināt par to, kā Jūs izmantojat mūsu vietni, lai to optimizētu un padarītu ērtāku izmantošanai. Tāpēc mēs izmantojam sīkdatnes un līdzīgas izskošanas tehnoloģijas, kas apkopo lietotāju uzvedību, un palīdz mums uzlabot un radīt piedāvājumus tieši Jums.

(Re-)Mārketings / Personas datu koplietošana ar trešajām personām.

Lai nodrošinātu un pielāgotu mūsu mārketinga kampaņas atbilstoši Jūsu vajadzībām,  mēs apkopojam informāciju, kā Jūs nonākam mūsu vietnē un kā Jūs mijiedarbojaties ar mūsu reklāmām. Tas mums palīdzētu padarīt reklāmas un saturu vēl labāku un interesantāku Jums. Arī mūsu mārketinga partneri izmantotu šo informāciju saviem mērķiem, piemēram, lai personalizētu Jūsu kontu vai profilu viņu platformā.